top of page
Untitled.png

PUZER PRO

Sentralstøvsuger for profesjonell bruk.

Typiske brukersteder for Puzer Sentralstøvsugersystem:
 • Offentlige institusjoner, hotell, kontorer,
   sykehus, skoler, pleiehjem og barnehager
 • Industrien, laboratorier
 • Vaskerier
 • Fly, båt og bussterminaler, jernbanestasjoner,
   data og kommunikasjonssentraler, etc.
 • Skip
 • Tog
 • Bensinstasjoner
 • Boliger, rekkehus og blokker.
 
 
 
 
Bruksområder
Puzer Pro er konstruert for profesjonell bruk. Det er mulig å støvsuge på flere stedes samtidig. Ovenfor er noen av bruksområdene listet opp. Puzer er konstruert for enkelt å kunne installeres i etterhånd. For enkelte bygg er dette t.o.m. billigere enn i nybygg.
 
 
Hvorfor velge Puzer Pro
Økonomi
Puzer Pro sentralstøvsuger reduserer konstnadene til renhold. Et lydsvakt og støvfritt system gjør det mulig å støvsuge på dagtid. Undersøkelser gjort i Sverige og Finland viser at man med sentral støvsuging oppnådde en effektivitetsøkning på 30 %. Dette innebører at f.eks. et hotell nedbetaler investeringen i l.a. 2-3 år.
 
Helse / Inneklima
En av de viktigste fordelene med sentralstøvsugeren er at den filtrerte utblåsningsluften ledes gjennom et rør ut av huset. En vanlig støvsuger leder sin utblåsningsluft tilbake til rommet.
 
Flere undersøkelser, blant annet ved Sintef i Trondheim viser at støvsuging med vanlige støvsugere gir en kraftig økning av antall finstøvpartikler i romluften.
 
Ettersom undersøkelser entydig konkluderer med at sentrastøvsugeren gir bedre inneklima og bidrar til husets ventilasjon - gir både Arbeidstilsynet, Forbrukerrapporten og allergiforbundene anbefalig om sentralt støvsugeranlegg som den mest inneklimavennlige støvsugermetoden.
 
 
 
Valg av system
 
I Puzer-systemet finnes løsninger for alle krav til støvsuging. Det første som må gjøres er å bestemme hvor mange operatører som skal benytte systemet samtidig. Det neste er å planlegge plassering av sentralenheten, plassering av sugepunktene, og hvordan rørene skal føres frem til hvert punkt.
 
Teknisk rådgiving
 
INNEKLIMAteknikk AS står mer enn gjerne til tjeneste med teknisk rådgiving og hjelp til systemløsninger for sentralstøvsuging, materialhåntering, makulatortømming, sortering og transportløsninger.
 
Vi hjelper gjerne til kostnadsfritt å utarbeide tegninger og materialspesifikasjonene i forbindelse med prosjektene.

Nedlasting av produktinformasjon

Cyclovac sentralstøvsugere

Waste Maid

bottom of page