Støvsugeren som ikke synes

November 5, 2018

– En sentralstøvsuger gjør ikke bare renholdet enkelt og mindre støyende. Når du får blåst skadelig finstøv og dårlig lukt ut av boligen, får du også en rekke andre fordeler med på kjøpet, sier Børge Dahlstrøm fra Sentralstøvsugerbutikken.

 

 

 

 

– Det er dessverre et faktum at mange har støvsugere som virvler skadelig støv opp i luften. Dette blir heller ikke bedre dersom man glemmer å skifte filter og støvsugerposer regelmessig. Min påstand er derfor at en sentralstøvsuger gjør underverker for inneklimaet, fordi alt du støvsuger blir fraktet ut av rommet, sier Dahlstrøm.

 

Les mer hos Vi i Villa

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Siste saker

November 5, 2018

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square

Inneklimateknikk AS

Værftsgata 10

1511 Moss 

Tif: 69 27 76 90

Fax: 69 27 76 92